GRATIS FRAGT V. 1000.- | BETAL MED EAN

HOW & NOSM og Montana Cans laver limiteret can!

How and NOSM mural

I den dynamiske verden af street art og graffiti har samarbejdet mellem Montana Cans og de talentfulde brødre HOW NOSM ført til en limited udgave af en spraydåse, der transcenderer grænserne for konventionelt kunstudstyr. Dette unikke partnerskab forener Montana Cans' anerkendte kvalitet med HOW & NOSM-duoens karakteristiske kunstneriske vision, og skaber et værktøj, der appellerer til både erfarne kunstnere og entusiaster.

Montana Cans, et førende navn inden for spraymaling, er kendt for sit engagement i innovation, kvalitet og bæredygtighed. Samarbejdet med HOW & NOSM, de identiske tvillingebrødre Raoul og David Perre, tilføjer en ny dimension af kunstnerisk udtryk til Montana Cans' repertoire. Brødrenes fede og komplekse vægmalerier har prydet bylandskaber verden over og har indbragt dem anerkendelse for deres karakteristiske stil og sans for detaljer.

HOWNOSMCAN

Den limited can er ikke blot et redskab til farve; den er et kunstværk i sig selv. Designet afspejler HOW & NOSM signaturæstetik og inkluderer en blanding af kraftige linjer, geometriske mønstre og en livlig farvepalette. Hver dåse bliver til et kunstværk, et samlerobjekt, der viser fusionen af street art og graffiti-kultur med førsteklasses spraymalingsteknologi. 

Dåsen koster kun 40,- men du skal være hurtig. Når først den er udsolgt kommer den ikke igen. Køb den her!