GRATIS FRAGT V. 1000.- | BETAL MED EAN

Fragt & levering

Gratis fragt ved køb for over 1000 DKK - Levering kun til Pakkeshops.

Alle pakker sendes med GLS.

50 DKK til Pakkeshop
60 DKK til Privatlevering

75 DKK til Erhverv

Vi tager udgangspunkt i en leveringstid på 1-3 hverdage. Der kan i forbindelse med store handelsdage, eksempelvis Black Friday, opstå situationer der giver længere leveringstid, eller hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsproblemer.

Benytter du dig af julegavekøb i vores webshop, anbefaler vi at du bestiller julegaverne i god tid, ellers kan vi ikke garantere at din ordre når frem til jul. Det vil altid stå på forsiden, hvilken dato det anbefales at handle inden, og her vil DripsCPH altid tage udgangspunkt i det angivet tidspunkt fået af GLS.

Vi bestræber os på en hurtig levering. Hvis du skal bruge varen til en bestemt dato, kan du angive det i feltet "bemærkninger". Vi vil gøre alt, for at få varen til dig i tide. Vi fører de fleste varer, der er på vores hjemmeside. Ved særbestillinger af lærreder og rammer i specialmål vil der være en ekstra leveringstid på 2-3 uger. Det kan dog forekomme, at enkelte varer er udsolgt og dermed har længere leveringstid. I det tilfælde vil vi informere dig hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til trykfejl, taste fejl samt skrivefejl på vores hjemmeside.

Rettidig levering forudsætter dog at transportfirmaerne vi bruger overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/øvrige transportører, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. DripsCPH kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/øvrige transportører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender DripsCPH naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS eller øvrige transportørers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. DripsCPH tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.