GRATIS FRAGT V. 1000.- | BETAL MED EAN

Nu kan du spraymale indenfor!

Nu kan du spraymale indenfor!

I den konstant udviklende verden af spraymaling har to brands, MTN og NBQ, skabt banebrydende produkter med deres vandbaserede spraymaling. Disse innovative malinger tilbyder en række fordele, der appellerer til både kunstnere og miljøbevidste forbrugere - og begge brands kan købes hos DRIPS CPH:

MTN's Water Based Spraymaling:

  1. Miljøvenlig Formel: MTN's vandbaserede spraymaling er kendt for sin miljøvenlige sammensætning. Den reducerede brug af skadelige opløsningsmidler gør den til et bæredygtigt valg, der minimerer miljøpåvirkningen.

  2. Lav Lugt: Den vandbaserede formel medfører lavere lugtgener i forhold til traditionel spraymaling, hvilket skaber en mere behagelig arbejdsoplevelse og gør det muligt at arbejde i indendørs miljøer.

  3. Nem Rengøring: Da malingen er vandbaseret, er det lettere at rengøre både værktøj og arbejdsområde. Dette gør det mere praktisk for dig at vedligeholde deres udstyr.

  4. Variation i Farver: MTN tilbyder et bredt udvalg af farver inden for deres vandbaserede serie, hvilket giver dig mulighed for at udforske og skabe med en rig og varieret palet.

NBQ's H2O Spraymaling:

  1. Innovativ Vandbaseret Teknologi: NBQ's H2O spraymaling er et resultat af innovativ teknologi, der kombinerer høj ydeevne med en vandbaseret formel. Dette giver dig mulighed for at arbejde med et professionelt produkt uden at gå på kompromis med miljøvenlighed.

  2. Lavt VOC Indhold: Lavt indhold af organiske stoffer (VOC) gør NBQ's H2O spraymaling til et valg for dem, der ønsker at minimere deres påvirkning på indendørs luftkvalitet og helbred.

  3. Holdbarhed og Dækning: Selvom det er vandbaseret, kompromitterer NBQ ikke holdbarheden eller dækkeevnen. Du kan stadig nyde den samme professionelle kvalitet og intensitet i farverne som med traditionelle malinger.

  4. Velegnet til Flere Overflader: NBQ's H2O spraymaling er designet til at hæfte på forskellige overflader, herunder træ, metal og lærred, hvilket giver dig mulighed for alsidig anvendelse.

Sammenfattende giver både MTN's vandbaserede spraymaling og NBQ's H2O spraymaling kunstnere mulighed for at skabe med et bevidsthed om miljøet uden at ofre kvalitet og ydeevne. Disse produkter markerer en positiv udvikling inden for graffiti og street art-materialer og indvarsler en mere bæredygtig fremtid for kunstnere verden over.

KØB VANDBASERET SPRAYMALING HER!