GRATIS FRAGT V. 1000.- | BETAL MED EAN

Nu har vi de Ikoniske Solid Markers

Solid Markers fra Sakura

Solid Markers fra Sakura kan hurtigt blive din bedste ven, hvis du skal ud og tagge eller gerne vil lave noget, der er permanent. Disse fedtstifter skiller sig ud på grund af deres alsidighed og holdbarhed. Med en fast, pigmentbaseret blækformel giver Solid Markers en rig og dyb farve, der holder længe. Du skruer spidsen op i bunden...så den minder lidt om en læbestift - den er bare meget mere permanent...og så fås den i nogle vilde farver.

Det unikke ved disse markers er deres evne til at arbejde på en lang række overflader, lige fra papir og karton til metal, glas og plastik. Den solide stiftform gør det let at styre linjetykkelsen, hvilket er ideelt til kunstnere, der ønsker præcision i deres arbejde - du kan endda bruge dem under vand.

Solid Markers er ikke kun populære blandt kunstnere, men også inden for industriel og kommerciel brug på grund af deres modstandsdygtighed over for vejr og vand. Uanset om du skaber street art, illustrationer eller bare har brug for en pålidelig markør til dine projekter, er Solid Markers fra Sakura et pålideligt valg, der kombinerer kvalitet og alsidighed.

KØB SAKURA SOLID MARKERS HER