GRATIS FRAGT V. 1000.- | BETAL MED EAN

Malebøger er da for børn! Eller?

Malebøger er da for børn! Eller?

Siger man "malebog" tænker du sikkert allerede..."det er sgu ikke noget for mig...det er for børn", men sådan er det ikke, nødvendigvis! Hos DRIPS CPH kan vi tilbyde en lang række spændende malebøger - for både børn og voksne. Vi har lavet et lille udpluk af dem her:

Street Food Coloring book

"Street Food Coloring Book" er ikke bare en almindelig malebog; den er en kulinarisk oplevelse for dine sanser! Tag dine farveblyanter, pensler eller tuscher, og fordyb dig i verdenen af lækkert streetfood. Denne malebog er ikke kun for børn - den er også fantastisk sjov for voksne, der ønsker at kombinere deres kreativitet med en passion for god mad.

Lowrider coloring book

"Lowrider Coloring Book" er en rejse gennem tid og kultur, pakket ind i de mest ikoniske biler fra lowrider-verdenen. Denne malebog er ikke kun for børn; den er også ekstraordinært sjov for voksne, der ønsker at kombinere deres kreativitet med lidenskaben for unikke og stilfulde biler. Siderne i "Lowrider Coloring Book" er fyldt med detaljerede illustrationer af klassiske biler som Impalas, Cadillacs og Rivieras. Fra de unikke lakeringer og detaljerede interiører til de elegante fælge og stilfulde former - hver side er en invitation til at udforske og tilføje dine egne farvepaletter til disse køretøjer. Denne malebog er ikke kun en afslappende aktivitet; den er også en hyldest til lowrider-kulturen, der går tilbage til 1930'ernes Los Angeles. Lowrider-biler er ikke kun transportmidler; de er et kunstværk, der udtrykker stil og individualitet. Ved at farvelægge siderne i "Lowrider Coloring Book" kan voksne dykke ned i dette unikke univers og samtidig udtrykke deres egne kreative valg.

Sneaker Coloring book

Sneaker Coloring Book" er en hyldest til streetwear-kulturen og en fantastisk måde for voksne at udforske deres kreative side. Denne malebog er skabt til sneaker-entusiaster og designelskere, der ønsker at tilføje deres personlige stil til nogle af verdens mest ikoniske sko. Siderne i "Sneaker Coloring Book" er fyldt med detaljerede tegninger af populære sneaker-modeller fra forskellige æraer. Fra klassiske Pro Keds og Adidas Superstars til nutidens trends som Nike Marty Mcfly, Puma Creeper, Balenciaga Triple S og Adidas Yeezy - hver side er en blank skabelon, der venter på at blive farvelagt med din foretrukne farvepalette. Her er altså masser af mulighed for fordybe sig i sneaker-kulturen og samtidig udtrykke dit eget kreative flair.

Udover disse har vi mange andre sjove og spændende malebøger!

SE VORES UDVALG AF GRAFFITI MALEBØGER HER!