GRATIS FRAGT V. 1000.- | BETAL MED EAN

Stance strømper på lager i Lille Kirkestræde

Stance Socks i DRIPS CPH

Stance Socks er ikke bare almindelige strømper; de er et kunstnerisk udtryk og en livsstil. Med deres unikke designs og innovative tilgang til komfort har Stance formået at gøre strømper til et fashion statement. Uanset om det er farverige mønstre, kunstneriske udskrifter eller samarbejder med ikoniske kunstnere og atleter, skiller Stance Socks sig ud fra mængden. Hos DRIPS CPH har vi et bredt udvalg af Stance. I butikken har Magnus har bygget, slebet, skåret og snedkereret de sidste par dage! Det er der bl.a. kommet disse bad ass spyd ud af til netop Stance Socks - det hele afsluttet med en delikat Skinny Yellow cap on top! Ja tak! 

Wu Tang Clan socks fra Stance

Kvaliteten af ​​materialerne og håndværket bag hver strømpe er uovertruffen. Stance prioriterer ikke kun stil, men også funktionalitet og holdbarhed. Deres strømper er skabt til at imødekomme kravene fra både hverdagens eventyr og intense træningssessioner.

Der er en subkultur omkring Stance Socks, hvor folk ikke bare køber strømper; de samler dem. At bære Stance Socks handler ikke kun om at holde fødderne varme, det handler om at udtrykke individualitet og personlighed ned til mindste detalje. Så næste gang du ser nogen rocke et par Stance Socks, ved du, at det er mere end bare fodtøj - det er et kunstværk på fødderne. 

Du finder alle vores Stance Socks her!